Vaikuttajille

Some-kuvien uusi aika

Haluatko hyödyntää kuviesi koko potentiaalin?

Somessa.com Content on palvelu, jonka avulla voit ansaita rahaa muistikorttisi syvyyksiin unohtuvista kuvistasi. Olemme nimittäin huomanneet, että moni vaikuttaja tuottaa yhteistyökampanjoihin moninkertaisen määrän kuvia, mitä lopulta tulee käyttäneeksi yhteistyössä. Content-palvelu antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää nämä kuvat sekä tilaisuuden tuoda parrasvaloihin myös ihanimmat fiiliskuvasi yritysten löydettäväksi! Lataa siis Content-palveluun kuvia ja seuraa palkkiosaldosi kasvua!

Näin se toimii!

REKISTERÖIDY TAI KIRJAUDU

Luo tili rekisteröitymällä Content-palvelun käyttäjäksi. Kun tilisi on hyväksytty, voit kirjautua palveluun.

LATAA KUVIA

Lataa kampanjakuvia ja/tai fiiliskuvia Content-palveluun ja merkitse hakusana. Somessa.com tarkistaa lataamasi kuvat ja lisää niihin vesileiman luvattoman käytön estämiseksi. Huomioithan, että maksimi kuvamäärä yhdelle hakusanalle on 5 kuvaa.

MYYNTIVAHVISTUS

Myyty kuva poistuu tämän jälkeen palvelusta ja palkkiosumma lisätään Content-tilisi saldoon.

PALKKIO

Laskuta somessa.comia joko suoraan tai laskutuspalvelun kautta. Voit laskuttaa kuvat joko yksittäin tai useamman kuvan yhdessä – ansaitsemasi palkkiosumma näkyy tilisi saldosta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, jos halut lisätietoja palvelusta 050 4409661  tai  hello@somessa.com tai alla olevan lomakkeen kautta.